Сервіс остер - ремонт ноутбуків Тернопіль

Як очистити ноутбук від пилу в домашніх умовах: поради
Ноутбук, як будь-який інший електронний пристрій, з часом накопичує пил і бруд. Чищення ноутбука від пилу може покращити його продуктивність і зберегти пристрій у гарному стані. Нижче подано кілька кроків, які допоможуть вам безпечно і ефективно очистити ваш ноутбук від пилу в домашніх умовах.1. Вимкніть ноутбук та відключіть його від живленняПерш ..
Що робити, якщо розлили чай на клавіатуру ноутбука?
Якщо ви випадково розлили чай, каву чи іншу рідину на клавіатуру ноутбука, слід негайно вжити кроків для мінімізації можливих пошкоджень. Ось що ви можете зробити:Вимкніть ноутбук. Негайно вимкніть ноутбук і відключіть його від джерела живлення, щоб запобігти короткому замиканню або пошкодженню обладнання.Видаліть джерело живлення та видаліть ..
ТОП 10 проблем із ноутбуком чи комп'ютером
Незважаючи на велику різноманітність виробників та моделей ноутбуків і комп'ютерів, як показує практика, "болячки" у них схожі. Найчастіше у комп'ютерні сервісні центри потрапляють ноутбуки і комп'ютери із наступними "симптомами": 1. Ноутбук не вмикається і індикатори не світяться.2. Індикатори на ноутбуці працюють, але зображення нема.3. Н..
Ремонт комп'ютерної техніки, або скупий платить двічі
Ремонт принтера - це процес, який потребує певних знань, навичок і інструментів. Існують кілька причин, чому не варто вирішувати проблеми з принтером вдома самостійно.Навички і знання необхідні для якісного ремонту принтера. Ремонт принтерів часто потребує спеціальних знань і навичок щодо електроніки, механіки та програмного забезпечення. Навіть не..
Чистити чи не чистити ноутбук від пилу?
А ви досі сумніваєтесь, чи потрібно чистити ноутбуки від пилу і бруду? Лише погляньте на це фото. Відповідь очевидна...Ноутбук гуде, гріється; часто працюєте тримаючи ноутбук на колінах чи на дивані, або просто давно не проводили чистку ноутбука від пилу - завітайте в комп'ютерний сервіс "ОСТЕР" Тернопіль Руська, 41.Проводимо очистку ноутбуків від ..
Дрібниць не буває! Візьміть на замітку
Часто ми ігноруємо поради не через те, що вони нецікаві, непотрібні чи некорисні, а лише тому, що вважаємо їх дрібними, незначущими. Проте, як показує практика, саме дрібниці дуже часто стають причиною поломок.Дрібні предмети - великі проблемиНаприклад, дрібні прилади, скріпки поблизу принтера, або над принтером при попаданні у пристрій під час дру..
Три кращі безкоштовні антивірусні програми 2020
Щоб забезпечити безпеку комп'ютера чи ноутбука і всіх даних, що зберігаються на даних гаджетах, щоб Ваш домашній комп'ютер (чи ноутбук) завжди залишався в робочому стані, а особисті дані були в цілості, необхідно при роботі з комп'ютером дотримуватися певних правил безпеки і використовувати додатковий захист у вигляді антивірусної програми.Інформац..
Очищення клавіатури ноутбука від пилу
Купуємо гарний блискучий новенький ноутбук. Та з часом він втрачає свій "гламурний" вигляд. І монітор, і клавіатура ноутбука забруднюються. Тому їх потрібно регулярно чистити. Для чищення ноутбуків (так само як і для персональних комп'ютерів) існують спеціальні засоби: щіточки, спреї, балончики із стиснутим повітрям. Чистячі засоби для комп'ют..
10 правил користування ноутбуком. Візьміть на замітку
Щоб ноутбук працював справно і довго радував  свого власника, потрібно дотримуватись певних правил при користуванні ним.Правило 1 Підключати зарядний пристрій до ноутбука завжди потрібно в такому порядку:  cпочатку до ноутбука і тільки потім в мережу.Правило 2  Уникайте підключення до мережі з нестабільною напругою і, по можлив..
Ось такими неохайними бувають ноутбуки...
Якщо власник ноутбука довгий час ігнорує рекомендації про профілактику системи охолодження (або іншими словами, очистку ноутбука від пилу), то ноутбук ризикує перегрітися і поламатись. На цій сторінці фото, які наглядно показують, якими неохайними бувають ноутбуки.Тут, мабуть, і без домашніх улюбленців не обійшлось. Співчуваємо ноутбукові-труд..
Ноутбук впав — можливі наслідки і що робити
Ноутбук дуже зручний гаджет, адже його можна легко перенести з одного місця в інше. Один ноутбук може бути одночасно помічником на роботі для виконання службових обов'язків і вдома для відпочинку та розваг. Мобільність ноутбука - одна з його переваг і, одночасно, його слабке місце. Часті переміщення нерідко призводять до падіння ноутбука і його пош..
Рідина потрапила на ноутбук. Що робити?
Сьогодні мова про дружбу ноутбуків (планшетів, телефонів) із кавою та іншими рідинами, які іноді мають необережність потрапляти на поверхню наших улюблених девайсів. Отож, рідина потрапила на ноутбук. Перша допомога при потраплянні рідин на ноутбук1. Вимкніть ноутбук якомога швидше. Тут мова вже не йде про правильне вимкнення через меню "..
Ремонт ноутбука HP250: шумить, виключається
Cьогодні у нас у сервісі ноутбук HP250. Проблема, яка турбує власника: ноутбук дуже шумить, коли працює, а після деякого часу роботи сам вимикається. Невеличкий фото-звіт ремонту ноутбука HP250Спочатку проводимо діагностику ноутбука та його комплектуючих. Як виявилось, система охолодження ноутбука - його кулер - знаходиться у плачевн..
Ремонт ноутбука Asus X551, прошивка біоса на програматорі
Невеличкий фотозвіт: ремонт ноутбука Asus X551, прошивка біоса за допомогою програматора (замовлення по ремонту ноутбука 615422). У сервіс Тернопіль принесли ноутбук Asus X551 з проблемою "не вмикається, не стартує". Щоби відремонтувати ноутбук, спершу провели діагностику, розібрали, випаяли мікросхему пам'яті bios і прошили її за допомо..
Показано з 1 по 14 із 15 (2 сторінок)


Підписуйтесь і будьте в курсі новинок! Ми в соціальних мережах:   Facebook Остер Тернопіль   Telegram Остер Тернопіль - продаж і ремонт комп'ютерної техніки