Все про принтери, заправку картриджів, обслуговування

Послуги, рекомендації, поради щодо обслуговування, ремонту принтерів, заправки картриджів. Магазин-сервіс "Остер" Тернопіль

Цікаво, а що всередині картриджа?
Картридж для тонера - це засіб, який містить в собі тонер (порошковидне чорнило), яке використовується для друкування документів на лазерних принтерах та копірах. Вони мають складну структуру, що включає в себе кілька важливих компонентів. Давайте розглянемо детальніше будову картриджа та їх ролі:Корпус. Корпус картриджа - це зовнішня оболонка, яка..
8 важливих правил користування принтером
У сучасному світі, де технології є невід'ємною частиною нашого повсякденного життя, принтери стали важливим пристроєм для багатьох офісів, дому та навіть невеликих підприємств. Вони є незамінними помічниками в друці документів, фотографій, а також інших матеріалів. Однак, багато користувачів часто забувають, що правильне користування принтером та п..
Підключення принтера - перший запуск
Вітаємо у світі нових технологій та невичерпних можливостей! Придбання нового принтера - це щаслива мить, коли ви вирішили вибрати найкраще для своїх потреб. Але, як часто відбувається у світі техніки, є ще один крок до повноцінного використання вашого нового пристрою - правильне його підключення. Давайте разом розглянемо кроки, які допоможуть вам ..
Ремонт комп'ютерної техніки, або скупий платить двічі
Ремонт принтера - це процес, який потребує певних знань, навичок і інструментів. Існують кілька причин, чому не варто вирішувати проблеми з принтером вдома самостійно.Навички і знання необхідні для якісного ремонту принтера. Ремонт принтерів часто потребує спеціальних знань і навичок щодо електроніки, механіки та програмного забезпечення. Навіть не..
Принтер не працює? Друкує блідо? Полоси при друці?Потрібна заправка лазерного чи струменевого картриджа?Завітайте в комп'ютерний магазин-сервіс "ОСТЕР" (Тернопіль, Руська, 41) і наші майстри допоможуть вирішити усі неполадки з принтером.Тел.: 0967007444..
Заправка і відновлення картриджів у Тернополі - швидко, якісно і недорого. Більше інформації про послугу заправки і відновлення картриджів у нас на сайті: http://oster.com.ua/service-cartriges .Для тих, хто багато друкує доступна послуга "Вічний картридж", або "Обмін картриджів" (деталі тут: http://oster.com.ua/service-cartrige)Обслуговуємо фізичн..
Заправляйся у нас!
У магазині "ОСТЕР - комп'ютери" у продажі є не лише лазерні і струменеві принтери, принтери з СБПЧ, а й розхідні матеріали для друку: картриджі до лазерних та струменевих принтерів, тонер і чорнила, папір. В наявності чорнила до принтерів Canon, HP, Epson, а також тонер для Canon, HP, Brother, Samsung.Купуй все необхідне і заправляй картриджі ..
Папір застряг у принтері — ремонтуємо самостійно
Проблема зминання (“зажовування”) паперу принтером трапляється часто. З нею рано чи пізно стикається практично кожен активний користувач друкувальної техніки. У цій статті розглянемо, як правильно видалити аркуш паперу, який застряг у принтері, щоб не зіпсувати пристрій і що потрібно робити, щоб максимально зменшити можливість застрягання паперу у ..
Показано з 1 по 8 із 8 (1 сторінок)


Підписуйтесь і будьте в курсі новинок! Ми в соціальних мережах:   Facebook Остер Тернопіль   Telegram Остер Тернопіль - продаж і ремонт комп'ютерної техніки