Три кращі безкоштовні антивірусні програми 2020

Три кращі безкоштовні антивірусні програми 2020

Щоб забезпечити безпеку комп'ютера чи ноутбука і всіх даних, що зберігаються на даних гаджетах, щоб Ваш домашній комп'ютер (чи ноутбук) завжди залишався в робочому стані, а особисті дані були в цілості, необхідно при роботі з комп'ютером дотримуватися певних правил безпеки і використовувати додатковий захист у вигляді антивірусної програми.

Інформація актуальна для користувачів операційної системи Windows. Адже LINUX не потребує встановлення антивірусних програм. 

Антивірусні програми потрапили в сьогоднішній список не просто так, вони були відібрані на основі аналізу результатів спеціальних тестів, які проводять незалежні компанії, що спеціалізуються на тестуванні антивірусного захисту. До таких відносяться AV-Comparatives і AV-TEST. Крім цього враховувався особистий досвід використання антивірусних програм.


Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus - це один з найпопулярніших антивірусів у нас в країні. Крім того, що антивірусне рішення Avast є дуже популярним, воно ще й надійне, що підтверджують результати тестів незалежних компаній, в яких Avast постійно знаходиться в ТОПі.


Саме цей антивірус ми пропонуємо нашим клієнтам. Користуємося ним самі уже багато років і  за весь цей час ніяких інцидентів у нас не виникало. Майстри комп'ютерного сервісу "ОСТЕР" Тернопіль (вул. Руська, 41) встановлюють антивірусну програму Avast, коли проводять встановлення операційної системи Windows.

Avast Free Antivirus включає не тільки базову функцію захисту від вірусів, але також він має і додатковий функціонал, наприклад: аналіз домашньої Wi-Fi мережі і інтелектуальне сканування.


AVG Antivirus Free

AVG Antivirus Free - це безкоштовний антивірус, який відмінно захистить домашній комп'ютер від усіляких загроз. Антивірус AVG не займає перші місця в рейтингах антивірусів, але тим не менше входить в число одних з найнадійніших антивірусних рішень. AVG має досить простий, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача, іншими словами, при роботі з ним труднощів виникнути не повинно. 


AVG Antivirus Free має наступний функціонал:

- Захист від вірусів, шпигунських програм, програм-вимагачів та іншого шкідливого програмного забезпечення;

- Блокування небезпечних посилань, завантажень і вкладень електронної пошти;

- Сканування комп'ютера на наявність проблем з продуктивністю;

 - Оновлення захисту в реальному часі.


Bitdefender Antivirus Free Edition

Bitdefender Antivirus Free Edition - це один з найнадійніших безкоштовних антивірусів. Антивірусні рішення Bitdefender вже довгий час знаходяться в числі кращих за версією, напевно, всіх незалежних компаній, які проводять тестування антивірусного захисту. 


Антивірус Bitdefender Antivirus Free Edition має простий і мінімальний інтерфейс. У безкоштовній версії майже немає налаштувань (для звичайного користувача це можна віднести до плюсів). Також дана версія антивіруса крім надійного захисту може похвалитися ще й швидкою роботою.

До недоліків можна віднести те, що антивірус з англомовним інтерфейсом і має тільки базовий захис.


Підписуйтесь і будьте в курсі новинок! Ми в соціальних мережах:   Facebook Остер Тернопіль   Telegram Остер Тернопіль - продаж і ремонт комп'ютерної техніки