Інтерактивні мультимедійні комплекси для навчання

На сьогоднішній день загальноосвітні навчальні заклади неможливо уявити без сучасних комп'ютерних технологій. Комп'ютери, ноутбуки, мультимедійні пристрої давно стали невід'ємними помічниками вчителя на уроці. Вони допомагають зробити процес навчання більш цікавим, насиченим, різноманітним, творчим.

Інтерактивні комплекси - це пояснювально-ілюстративний метод навчання, який забезпечує засвоєння шкільного матеріалу шляхом усного повідомлення та зорового сприйняття інформації. 

Використання в школі інтерактивних мультимедійних засобів створює своєрідну атмосферу в навчанні. Завдяки їм діти краще запам'ятовують інформацію (виучуваний матеріал). Інтерактивні мультимедійні засоби сприяють зосередженню уваги школярів на об'єктах вивчення.

Потрібен інтерактивний мультимедійний комплекс?

Магазин Остер у Тернополі пропонує комплекти інтерактивних дощок з проекторами для навчальних закладів, інтерактивні мультимедійні комплекси (інтерактивна дошка, проектор, ноутбук). Допоможемо підібрати необхідну техніку відповідно до ваших потреб, побажань і бюджету. Продаж мультимедійної техніки за готівку і по перерахунку. Гарантійне обслуговування. Повний пакет послуг: підбір, продаж, установка, сервісне обслуговування, технічна підтримка і навчання персоналу. 

Магазин "Остер" м.Тернопіль вул.Руська, 41. Телефон: 0967007444. 


Автор публікації Остер


Підписуйтесь і будьте в курсі новинок! Ми в соціальних мережах:   Facebook Остер Тернопіль   Telegram Остер Тернопіль - продаж і ремонт комп'ютерної техніки