Щоб не трапилось біди, свій смартфон ти заряди! Powerbank

Щоб не трапилось біди, свій смартфон ти заряди! Powerbank

Поїхали на пікнік і розрядився акумулятор телефона, навігатора чи колонки?

Знайома ситуація?

Щоби такого не трапилось, прихопіть із собою павербанк - маленьку "коробочку", від якої можна підзарядити ваш гаджет



Що ж таке Powerbank?

Інформація для тих, хто досі був незнайомий із Powerbank. Кажучи простою мовою, - Powerbank, Павербенк, банка - все це маленький портативний пристрій, який поміщається не те що в будь-яку жіночу сумочку, а й у кишеню. Він може стати надійним другом кожного, хто не може уявити своє життя без спілкування і без смартфона загалом.

З англійської Power bank - це банк енергії. І справді, якщо банк - то дійсно надійний. Найчастіше у всіх портативних зарядок є універсальний вихід, тобто USB і вхід - microUSB. Через перший можна заряджати все, що можливо підключити через USB - це і телефони, і планшети, навігатори ...  Другий потрібен для зарядки самого павербанку. 


Павербанки можна придбати в нашому інтернет-магазині тут: http://oster.com.ua/c671650/c680342.

Або ж купити у магазині-сервісі "ОСТЕР" Тернопіль, вул.Руська, 41.


Які бувають павербанки?

Powerbank бувають дротові і бездротові. Бездротові павербанки працюють лише із сумісними приладами. Тобто у смартфона, чи іншого гаджета також повинна бути передбачена функція бездротової зарядки. Дуже цікава і корисна річ!

Powerbank різні за ємністю акумулятора. Найбільш ходові з єсмністю 8000-10000 mAh. 

На сьогоднішній день велика кількість павербанків має по декілька (зазвичай 2) гнізд для зарядки пристроїв. Це зручно, якщо ви їдете на відпочинок із сім'єю, або коли у вас декілька гаджетів, які можуть потребувати зарядки. Але тоді і павербанк краще купувати з більшою ємністю, наприклад 20000mAh.

Сучасні повербанки виглядають досить компактно. Щоби павербанки не пошкоджувались при транспортуванні, для них є спеціальні чохли. Хоча більшість виробників розуміють, що повербанк  - це річ, яку постійно носять чи возять. Тому роблять корпуси для Powerbank із стійких до зношення і пошкоджень матеріалів.


На скільки вистачить однієї зарядки павербанка? Про ємність павербанка

Ємність, яку зазначає виробник, демонструє виключно ємність елементів живлення самого повербанка. Кількість енергії, яку Powerbank може передати при зарядці пристроїв завжди буде меншою від показника його ємності. Щоби не заглиблюватись в деталі, пояснимо це так: частина енергії паревбанка витрачається на роботу самого павербанка. Це обов'язково потрібно враховувати при його виборі.


Потрібен Powerbank? Купити його можна тут: http://oster.com.ua/c671650/c680342.

Автор публікації Остер


Підписуйтесь і будьте в курсі новинок! Ми в соціальних мережах:   Facebook Остер Тернопіль   Telegram Остер Тернопіль - продаж і ремонт комп'ютерної техніки