Дитячі смарт годинники ERGO з GPS трекером

Дитячі смарт годинники ERGO з GPS трекером

Бренд ERGO пропонує стильні моделі дитячих годинників-трекерів, які допомагатимуть батькам отримувати інформацію про місцеперебування дітей та постійно бути з ними на зв‘язку.

Cмарт-годинник ERGO мають яскравий дизайн і гарну функціональність. Це стимулює дітей постійно носити гаджети на руці, а батьки отримують гарантію того, що дитина завжди і всюди лишатиметься на зв‘язку. Годинники оснащені кольоровим дисплеєм з діагоналлю 1.4" дюйми, потужним літієвим акумулятором ємністю 400мА/год та захищені від впливу вологи за стандартом IPX4. Міцний пластиковий корпус та силіконовий ремінець роблять дані смарт-годинники одночасно і стильними, і надійними.

Смарт годинники ERGO з GPS трекером в Тернополі

Cмарт-годинник ERGO для дитини - незамінний і кольоровий гаджет, відмінна багатофункціональність якого не залишить байдужим жодного маленького цінителя сучасних технологій, так само, як і кожного турботливого батька. Пристрій оснащений вбудованим GPS-трекером, який за лічені секунди надасть актуальну інформацію про місцезнаходження дитини. Все, що вам необхідно - це встановити спеціальний додаток-карту на смартфон, завдяки якій доглядати за дитиною зовсім не важко.

Дитячі розумні годинники дозволяють контактувати з дитиною, використовуючи голосовий зв'язок. Просто зателефонуйте на гаджет зі свого смартфона і спілкуйтеся, ніби по телефону! Більш того, діти можуть самостійно набрати маму чи тата всього в один дотик. Універсальний дизайн в різних колірних рішеннях оцінять, як малюки, так і принцеси, а великий яскравий екран посприяє винятковому комфорту в процесі експлуатації.

Піклуючись про дитячі емоції і безпеку, кропіткий підхід до якісного виготовлення дитячих розумних годин з пластика і силікону займає ключове місце, тому всі моделі виділяються своєю надійністю і витривалістю. Завдяки наявності сертифікованого пило-, вологозахисту девайс не боїться дитячих пустощів і бризок під час миття рук. Пристрої без проблем функціонують в сполученні з гаджетами, керованими Android і iOS. Встановлення безкоштовного сервісу з магазину додатків не займе жодної зайвої секунди, але ви стовідсотково будете впевнені в безпеці вашого чада.

Сучасні cмарт-годинники ERGO для дитини в кольоровому корпусі обов'язково стануть вірним супутником дитині бо:

• Інформація про точну локацію малюка буде надаватися гаджетом без затримок;

• Дитина завжди зможе вийти на зв'язок, адже девайс виконує функцію телефону;

• Незнайомі номери, не внесені в пам'ять дитячих розумних годинників, не зможуть потурбувати спокій малюка;

• За лічені секунди при натисканні SOS-кнопки сигнал буде поданий на смартфон батьків;

• Функція прослуховування, а також наявність міні-камери допоможуть вам швидше впоратися з визначенням локації і контролем місця розташування;

• У разі зняття з ручки або виходу за кордон визначеної в програмі зони, батьки отримують повідомлення;

• Завдяки максимально ефективній витраті заряду, акумулятора вистачає на кілька днів;

• Додаток для відстеження стану гаджета безкоштовно встановлюється за кілька секунд і відрізняється інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом;

• Супроводжуючі комплектуючі будуть завжди під рукою і замінити їх точно не складе труднощів;

• Кожен гаджет після придбання отримує повноцінну технічну підтримку протягом усього терміну гарантії від виробника.

(Використана інформація із сайту виробника: https://ergo-ua.com)


Дитячі смарт годинники ERGO з GPS трекером можна придбати у магазині Остер Тернопіль, Руська, 41 або на нашому сайті: http://oster.com.ua/c681450 .

Наші менеджери домоможуть у налаштуванні годинника під ваші потреби.





Автор публікації Остер


Підписуйтесь і будьте в курсі новинок! Ми в соціальних мережах:   Facebook Остер Тернопіль   Telegram Остер Тернопіль - продаж і ремонт комп'ютерної техніки